آب شیرین کن کشاورزی

آب شیرین کن کشاورزی

یکی از صنایع وابسته به تصفیه آب ، « صنعت کشاورزی » می باشد. کیفیت آب به طور مستقیم بر بازده نهایی کشت محصول و افزایش یا کاهس کیفیت آن تاثیر می گذارد. آب شیرین کن کشاورزی یکی از انواع آب شیرین کن‌های صنعتی است که وظیفه تصفیه آب بدون حذف کلسیم را بر عهده دارد چرا که کلسیم موجود در آب برای گیاهان مفید است.

استفاده از آب شیرین کن کشاورزی

منابع آبی مورد استفاده در بخش کشاورزی

  • آب های سطحی
  • چاه
  • آب های زیرزمینی

جالب است بدانید استفاده از هر کدام از این منابع آبی می تواند تاثیرات متفاوتی بر روی خاک و در نتیجه محصولات نهایی مزارع و گلخانه ها داشته باشد.

استفاده از آب چاه در کشاورزی مرسوم تر می باشد که در صورت حفر اصولی، استفاده از آن نسبت به آب های سطحی مناسب تر است. کیفیت آب چاه به عواملی مانند مکان آن، تخلخل خاک و هم چنین نزدیکی به سیستم فاضلاب بستگی دارد.

مزایای استفاده از آب تصفیه شده در کشاورزی

  • افزایش تولید و بهره وری محصول (استفاده از دستگاه های تصفیه آب کشاورزی باعث می شود بهره وری و تولید محصول یک مزرعه یا گلخانه تا 40% افزایش یابد)
  • جلوگیری از تحلیل و از بین رفتن خاک
  • کاهش نیاز به مصرف کودها
  • رشد یکنواخت محصولات در مزرعه
  • مقرون به صرفه بودن نسبت به سایر روش های شیرین سازی آب
  • امکان کاشت محصولات مختلف در زمین یک مزرعه و گلخانه
  • افزایش طول عمر محصول با جلوگیری از تشکیل رسوبات در ریشه گیاه

آب شیرین کن کشاورزی

کاهش هزینه های عملیاتی برای نگهداری از محصول

به طور حتم استفاده از آب عاری از ناخالصی در گلخانه ها نسبت به مزارع از اهمیت بالاتری برخوردار می باشد. کیفیت بالای آب مورد استفاده در گلخانه می تواند از مشکلات زیر ممانعت به عمل آورد. این مشکلات عبارتند از :

  • مسدود شدن نازل های پخش کننده آب در آبیاری قطره ای
  • تغییر رنگ برگ گیاهان
  • افزایش بیش از حد سطح نمک و از بین رفتن خاک و محصول
  • PH نامناسب خاک

دلایل استفاده از آب تصفیه شده برای گلخانه ها

آب مورد استفاده در گلخانه ها نباید حاوی عناصری مانند آهن و بی کربنات باشد و قبل از استفاده حتماً باید این عناصر از آن حذف شوند. هم چنین برای جلوگیری از رسوب و گرفتگی سیستم های آبیاری باید از آب تصفیه شده و عاری از هر نوع املاح و نمک ها استفاده کرد. معمولاً اینکار با بهره گیری از آب شیرین کن کشاورزی میسر می گردد.

بازیابی منابع آبی

در سال های اخیر به دلیل کمبود منابع آب مناسب ، بسیاری از گلخانه ها اقدام به بازیابی آب نمودند تا بتوانند حجم آب مورد نیاز برای رشد محصولات را تأمین کنند. ( با استفاده از آب شیرین کن کشاورزی )
به دلیل این که آب بازیابی شده می تواند منشا رشد قارچ های پاتوژنی، میکرو ارگانیزم ها و دیگر بیماری های گیاهی باشد، بنابراین در بسیاری از گلخانه ها علاوه بر آب شیرین کن کشاورزی ، از یک سیستم گندزدا نیز برای از بین بردن جلبک ها و سایر میکرو ارگانیزم ها استفاده می شود. سیستم گندزدا باعث جلوگیری از آسیب به محصولات و تاسیسات آبیاری مورد استفاده می گردد.

دستگاه های تصفیه آب صنعتی (آب شیرین کن کشاورزی و …)

این دستگاه ها در مدل های مختلفی یافت می شوند و قادرند تا املاح اضافی و ناخالصی های آب آلوده را جداسازی نمایند. آب شیرین کن صنعتی RO ، بیشترین کاربرد را در این زمینه دارد.
مشورت با کارشناسان این امر می تواند دستگاه موردنیاز زمین کشاورزی یا گلخانه شما را مشخص سازد. کارشناسان فروش دستگاه های تصفیه آب صنعتی ، براساس نوع خاک منطقه و میزان PH آن ، شرایط آب و هوایی ، نوع منبع آبی موردنیاز برای آبیاری ، میزان آبیاری در یک شبانه روز و … سیستم آبرسانی مناسب را برگزیده و براساس آن دستگاه منطبق با آن را معرفی می نمایند.

توجه: میزان TDS آب از اهمیت بسیار بالایی در انتخاب و طراحی دستگاه تصفیه آب صنعتی دارد. در بعضی موارد میزان سختی آب به حدی بالاست که با روش RO ساده امکان تصفیه آن وجود ندارد و باید از سیستم RO آب دریا استفاده کرد.

آب شیرین کن کشاورزی

آرام صنعت شرکت پیشتاز در زمینه تولید نازل فیلتراسیون

آرام نازل یکی از واحدهای تولیدکننده تجهیزات و قطعات موردنیاز صنعت تصفیه آب صنعتی می باشد. استخرهای پرورش ماهی ، کارگاه های تولیدی ، استخرهای شنای خصوصی و عمومی و … از موارد استفاده کننده از دستگاه های تصفیه آب می باشند. این دستگاه ها عبارتند از:

  • فیلتر شنی
  • فیلتر کربنی
  • سختی گیر رزینی

یکی از مهم ترین قطعات مورد استفاده در این دستگاه ها ، نازل است. این نازل ها باید از کیفیت مناسبی برخوردار باشند تا کارایی دستگاه کاهش نیابد. آرام نازل تولید کننده این محصولات از بهترین متریال اولیه می باشد.

محصولات آرام صنعت (آرام نازل)

نازل فیلتر شنی ،، نازل فیلتر کربنی ،، نازل سختی گیر  ،، پارشیالیزیشن

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *